Werkwijze en behandelplan Chiropractie Tiel Zutphen
Vergoeding en tarieven chiropractor

Tarieven chiropractie­behandelingen per 01-01-2024

Eerste consult nieuwe patient / bestaande patient > 5 jr niet geweest: € 90,-
Vervolgconsult “uitgebreid” (nieuwe klacht / aanvullende therapie): € 75,-
Vervolgconsult “regulier”: € 60,-
Niet nagekomen behandelconsult: € 60,-
Niet nagekomen eerste consult: € 90,-

Een behandeltraject bestaat uit gemiddeld 5 tot 8 behandelingen. Vaak word je tijdens het intakegesprek direct voor de eerste keer behandeld, om zo snel mogelijk de pijn te verlichten.
Wil je meer weten over onze werkwijze? Klik hier.

Betaling en factuur

In onze vestiging in Tiel kun je het consult direct na de behandeling per PIN betalen. Na betaling ontvang je de factuur in de e-mail. Deze factuur kan je vervolgens zelf indienen bij je zorgverzekeraar voor eventuele vergoeding.

In Zutphen ontvang je na het consult per e-mail de factuur van je behandeling met een online betaalverzoek. Je kan je consult vervolgens via iDEAL of eventueel via een bankoverschrijving betalen. Wij hanteren een betaaltermijn van 5 werkdagen.

Let op:
Verschijn je zonder tijdig bericht (24 uur van tevoren) niet op je afspraak; dan zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. De kosten vind je terug onder “tarieven”.

Vergoeding chiropractie

Chiropractie wordt door veel zorgverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed wanneer je een aanvullende verzekering hebt afgesloten.

Wil je nagaan of jouw zorgverzekeraar chiropractie vergoedt?
Bekijk dit document
bron: chiropractievergoeding.nl

Vergoedingen voor Chiropractische zorg gaan niet ten koste van je wettelijk verplichte eigen risico.

Selina:
“Kon snel terecht, uitstekende communicatie via de mail over bijv. afspraken en de facturen. Deskundige en prettige chiropractor. De behandeling was echt klachtgericht en persoonsgericht, en niet langer dan noodzakelijk. “