Nek- en rugspecialist Chiropractie Tiel Zutphen

Wat zeggen onze patiënten

Wat je volgens onze patiënten kan verwachten

De ervaringen van onze patiënten

Natuurlijk kunnen wij je vertellen waarom wij jou het beste kunnen helpen met jouw klachten.
Maar onze patiënten kunnen je dat veel beter vertellen!
Nicole

Ik had last van mijn nek en rug en gebruikte daarvoor bijna dagelijks pijnstilling. Na de behandeling en begeleiding bij Chiropractie Tiel heb ik veel minder pijn en geen pijnstilling meer nodig. Het was heel fijn dat m’n klachten serieus werden genomen en dat ik goede uitleg en begeleiding kreeg gedurende het behandeltraject. Ik vind het echt een aanrader.

Wat-is-chiropractie---Chiropractie-Geldermalsen
Anoniem

Ik kwam met rugpijn bij Roel. Hij heeft me snel en adequaat geholpen. Dat zorgde snel voor verlichting. Ben er heel tevreden over en kan iedereen met rugklachten aanraden om een afspraak te maken.

Anoniem

Ik kwam bij Roel met veel pijn in mijn onderrug en uitstraling in het bovenbeen. Heel vervelend. Ik heb veel aan de behandelingen gehad en heb eindelijk geen pijn meer! Ik ben zeer tevreden. De uitleg was helder en ik kreeg duidelijke oefeningen mee om thuis te doen. Die oefeningen blijf ik nu doen. Dat vraagt discipline, maar dat heb ik er zeker voor over. Als ik dit geweten had, was ik eerder gekomen!

Marcel

Mijn huisarts me doorverwezen om me bij Chiropractie Tiel te laten helpen aan mijn (terugkomende) rugklachten. Door de ernst van de klachten op dat moment kwam ik 2x per week bij Ivar Schenkt. Na enkele weken werden de klachten aanzienlijk minder en hebben we het aantal bezoeken afgebouwd. Dankzij de behandelingen van Ivar ben ik al jaren klachtenvrij. Momenteel laat ik mijn rug en nek 3x per jaar nakijken.

Daniël

Chiropractie Tiel Zutphen zorgt er met hun behandeling al jaren voor dat ik geen vastzittende nek en rug meer ervaar. Dit komt mijn gezondheid en plezier van leven ten goede. Ik ervaar Ivar Schenk van Chiropractie Tiel Zutphen al jaren als deskundig, professioneel met gepaste aandacht voor de klant/ patiënt. Ik beveel Chiropractie Tiel Zutphen van harte bij je aan

Diana

Chiropractie was voor mij een openbaring. Lang dacht ik dat bepaalde pijn klachten er nou eenmaal bij horen. Nu ben ik weer beweeglijk en pijnvrij. Zelfs na jarenlange chronische pijn. In Utrecht gestart en nu in behandeling in Tiel. Hele prettige praktijk. Het personeel is zeer kundig en bekwaam. Ik ben uitermate tevreden.

Jolanda

Als ik klachten heb van mijn nek of andere knelpunten, even bellen . Je kan er snel terecht en zo weer van je klachten af. En belangrijk. .. geen overbodige behandelingen. Gewoon wat je op dat moment nodig hebt.

Jan

Ik kon niet meer rechtop lopen en had continue pijn in mijn rug. Na een paar behandelingen volledig van mijn klachten af. Ook de tips voor een gezondere houding waren erg fijn! Een aanrader dus.

Thea

Via internet ben ik bij deze praktijk terecht gekomen. Hier werd ik, na eerst een intake gesprek en een lichamelijk onderzoek, direct behandeld. En gelukkig met heel goede resultaten. Ik ben erg blij met deze praktijk waar ik altijd op een respectvolle manier behandeld wordt. Deze behandelingen maken mijn leven een stuk draagzamer. Een aanrader voor iedereen.

Whiplash behandeling

Trudi

Mijn ervaring is erg goed ik heb veel baat gehad bij de regelmatige behandelingen. Iedereen is vriendelijk en het is geen probleem om je afspraak te verzetten mocht er onverwachts iets zijn. Van te voren word je via de mail er nog eens op geattendeerd dat je binnen tweedagen een afspraak hebt.

Denjese

Ik heb lange tijd last gehad van nek- en schouderklachten. Hierbij kwam uiteindelijk ook (migraine)hoofdpijn bij kijken. Dit werd voor mij de spreekwoordelijke druppel en ben toen gestart met chiropractie bij Ivar, in de hoop dat hier wat aan gedaan kon worden. En niets bleek minder waar! Inmiddels ben ik 6 behandelingen verder en zo goed als van mijn klachten af (ik heb een behoorlijke belasting op mijn werk). Nu eigenlijk alleen nog eens in de zo veel tijd voor “onderhoud”.

Ivar is duidelijk in hoe hij zijn behandelingen aan gaat pakken en bespreekt ook vóór iedere behandeling hoe het is begonnen en hoe het tot nog toe verloopt. Ik ervaar dat als heel prettig en kan iedereen aanraden om voor dergelijke klachten naar Chiropractie Tiel Zutphen te stappen.

Jos

Ik kom al jaren bij deze praktijk en ben zeer tevreden over de professionele hulp die geboden wordt. Af en toe heb ik even een “APK” nodig en dienen mijn onderrug en nek behandeld te worden, zodat ik weer vrijer kan bewegen en minder klachten heb. Het fijne bij Roel is dat hij niet alleen goede behandelingen geeft, maar ook altijd aanspoort om aanvullende oefeningen te doen en bewust te zijn van houding en beweging. En persoonlijk vind ik het erg leuk dat Roel altijd zo bevlogen vertelt over ontwikkelingen in het vakgebied, waardoor een bezoek ook nog extra interessant is. Voor mij werkt het in ieder geval erg goed!

Liesbeth

Ik ben al jaren patiënt van de praktijk Chiropractie in Tiel en word meestal behandeld door Roel en bij zijn afwezigheid door Ivar. Met meestal klachten voor mijn rug die vast is gezet na vele operaties. Maar ook voor andere klachten kan ik terecht en word ik altijd goed geholpen. Zoals nu bv met tennisarmen krijg ik drynealing. Kan dus echt iedereen aan raden die welke klachten dan ook maar heeft ga eens naar hun toe. Baad het niet dan schaad het niet zeg ik altijd.
Echt een aanrader om een keer kennis te maken met deze praktijk.

Gratis-rugcheck-Chiropractie-Geldermalsen
Erwin

Het was in mijn voor de zoveelste keer in mijn rug geschoten, kwam op advies van mijn werkgever hier terrecht.
Nadat ik hier ben geweest, weet ik eindelijk wat deze praktijk voor mij kan doen! Verbaasd was ik toen ik geholpen was. Ik kon vrijwel bijna pijnloos liggen, opstaan en op een gewone stoel zitten. Ik was ook bijna in 2 dagen hersteld! De volgende keer dat dit weer gebeurd ga ik niet meer heel lang met pijn lopen maar maak ik direct een afspraak! Gewoon helemaal top!!

Jeanette

Voor een blessure bij Ivar geweest, ik ben daar snel van mijn pijn en klachten afgeholpen. Nu kom ik zo af en toe nog terug voor het losmaken van mijn nek en rug waardoor ik ook geen last meer heb van hoofdpijn. Eerder naar de fysiotherapie geweest maar dan duurt het langer eer je van je klachten af bent.

Chiropractie Tiel Zutphen
Laurent

Kom er al jaren, na vaak naar de fysio te zijn geweest, kwam ik terecht bij Chiropractie Tiel waar ik nog steeds 1x per 3 maanden kom voor onderhoud, ook wordt krijg je regelmatig goed advies.

W. van Kruisbergen

Er is veel kennis van bewegingsleer aanwezig in de praktijk. Hierdoor kan men objectief adviseren bij klachten die het bewegen belemmeren, en deze gericht behandelen. Daarbij is het prettig dat veel zorgverzekeraars de kosten (deels)vergoeden. Prettige omgang met de behandelaar. Mijn klachten voortkomend uit een hernia zijn al een aantal jaren onder controle zonder de noodzaak van opereren, en men heeft bijgedragen aan een zéér voorspoedig herstel waardoor ik weer volledig kan functioneren.

Ischias pijn verlichten - Chiropractie Tiel Zutphen
Inge

Deskundige mensen die je goed en prettig behandelen. Afspraken zijn goed geregeld en locatie is keurig netjes en prettig met parkeren.

Tjarda

Door Roel zijn goede diagnose en de juiste oefeningen weer supersnel van mijn klachten af. Hij neemt rustig de tijd en legt je heel duidelijk uit hoe de vork in de steel zit, zodat je weet waar je aan toe bent en wat je zelf moet doen om je lichaam weer te herprogrammeren met de juiste informatie.

Ischias pijn verlichten - Chiropractie Tiel Zutphen

Carla

Na langdurige rugklachten, via plaatselijke media in contact gekomen met Chiropractie Tiel Zutphen. Tijdens een informeel gesprek in behandeling gekomen, nu na een halfjaar goede resultaten, de tijd tussen de behandelingen wordt steeds groter de oefeningen die je mee krijgt zijn makkelijk en goed uit te voeren. Chiropractie Tiel Zutphen zeer dankbaar

Pieternella

Specialisten zijn goed opgeleid. Goede zorg en luisteren goed naar klachten, hier worden behandelingen op afgestemd.

Werkwijze Chiropractie Tiel Zutphen
Geen verwijzing nodig van je huisarts
Vergoed vanuit de aanvullende verzekering
Snel een afspraak voor een eerste behandeling
Pijnvrij, zonder medicijnen
Rug- of nekklachten?
Blijf er niet mee lopen