Werkwijze en behandelplan Chiropractie Tiel Zutphen
Onze praktijk

Chiro­practie­praktijk Tiel en Zutphen

Goed bewegen is ons vak

Onze naam zegt het al; onze chiropractiepraktijk heeft vestigingen in Tiel en Zutphen. Op beide locaties hebben we een moderne praktijk waar we van maandag t/m vrijdag bereikbaar zijn en patiënten behandelen. Omdat je snel klachtenvrij wilt zijn, streven we ernaar een eerste afspraak altijd binnen 48 uur in te plannen!

Snel weer pijnvrij bewegen en leven?
Plan direct online een afspraak of bel met de praktijk

“Chiropractie richt zich niet op het behandelen van symptomen, maar op het wegnemen van de oorzaak van pijnklachten.”

Bij chiropractiepraktijk Tiel Zutphen

Draait het om jou!

Kom je bij ons in de chiropractiepraktijk, dan behandelen we niet jouw pijn, maar de oorzaak van je pijn. Je lichaam bestaat namelijk niet uit losse onderdelen, maar uit vele onderdelen die met elkaar samenwerken en elkaar beïnvloeden. Is één van de schakels in je lichaam verstoord (verkeerd belast of overbelast), dan kunnen er pijnklachten ontstaan. Op die plek óf elders in je lichaam. Om de werkelijke oorzaak van je klachten op te lossen, kijken we daarom verder dan de pijnlijke plek.

Wij geloven in ons concept

En zien dat het werkt

Alleen je pijnklachten verhelpen, is voor ons niet voldoende. We willen dat je pijnvrij blijft op de langere termijn. We kijken daarom niet alleen naar je klachten, maar naar jou als mens in z’n geheel: je hele lichaamsbouw en je leefstijl. Hoe werkt jouw lichaam? Hoe ziet jouw dagelijkse leven en het beweeg- en belastingspatroon van je lichaam eruit? Alleen dan kunnen we je optimaal behandelen, adviseren en begeleiden op weg naar gezond en pijnvrij zijn én blijven. Dat is onze inzet en ons belangrijkste doel.

Chiropractie Tiel Zutphen
“Zodra pijn het normale leven in de weg staat, wil je zo snel mogelijk een oplossing.”
Pijnloos bewegen en leven - Chiropractie Tiel Zutphen

Jou weer pijnvrij laten bewegen en leven

Daar komen wij ons bed voor uit

Het team van chiropractiepraktijk Tiel en Zutphen bestaat uit ervaren en ambitieuze chiropractoren. Ons belangrijkste doel is patiënten efficiënt en doeltreffend behandelen. We delen onze kennis, adviezen en tools om mensen te inspireren zelf de regie te nemen op weg naar pijn- en klachtenvrij zijn en blijven. Het is onze missie om mensen meer inzicht te geven in hun eigen klachten en ze te helpen gezond en pijnvrij door het leven te gaan.

Rug- en nekspecialisten met een missie

  • Ambitieus en gedreven
  • No-nonsense en vakkundig
  • Persoonlijke aandacht en aanpak
  • Bewustwording met een kwinkslag
  • Focus op pijnvrij zijn op de korte én lange termijn

Ons Team

Ivar Schenk - Chiropractie Tiel Zutphen

Ivar Schenk

Ivar is chiropractor en mede-eigenaar van chiropractiepraktijk Tiel Zutphen. Zijn studie volgde hij in Engeland. Zijn dag is goed wanneer hij merkt dat patiënten aan de slag gaan met de nieuwe inzichten die hij ze meegeeft, zodat ze sneller kunnen herstellen en de kans op terugkerende klachten een stuk kleiner wordt. Hij vindt het ontzettend leuk om mensen wat te leren, maar heeft een hekel aan ‘beleren’. Maar daarvoor heeft hij zijn troeven klaarliggen: een heldere, laagdrempelige uitleg, persoonlijke aandacht en humor. En naast zijn werk? Dan is Ivar druk met allerlei gezinsactiviteiten en traint hij graag voor een leuke triatlon. Want dat houdt hem fysiek en mentaal fit en fris!
LinkedIn

Roel te Kolstee - Chiropractie Tiel Zutphen

Roel te Kolstee

Roel is chiropractor en mede-eigenaar van chiropractiepraktijk Tiel Zutphen. Al meer dan 20 jaar werkt hij als chiropractor, zonder zich een dag te vervelen. De nieuwste inzichten en ontwikkelingen in het vak, de verschillende type klachten, de persoon achter de pijn, het blijft hem mateloos boeien. Misschien heeft dat iets te maken met zijn enorme leergierigheid en ambitie? Hoe dan ook is hij niet snel tevreden. Hij wil precies weten hoe dingen zitten, zoekt altijd naar de vraag achter de vraag en naar nóg betere manieren om patiënten te helpen. Blij wordt hij op het moment dat patiënten zich realiseren dat ze zelf weer grip krijgen op hun lichaam. Ook privé heeft Roel altijd volop plannen. Naast iedere dag sporten of bewegen, houdt hij van lekker koken, fotograferen, lezen en een gezellig feestje op z’n tijd.
LinkedIn

Rebecca Berry - Chiropractie Tiel Zutphen

Rebecca Berry

Rebecca is geboren en getogen in Zuid-Afrika en heeft haar studie chiropractie gevolgd aan de Universiteit van Johannesburg. In 2019 is ze naar Nederland gekomen en heeft hier een vliegende start gemaakt als chiropractor in de chiropractiepraktijk Tiel Zutphen. Bij haar patiënten staat Rebecca bekend om de rust die ze uitstraalt en haar luisterend oor. Haar collega’s kennen vooral haar grote enthousiasme, doorzettingsvermogen en leergierigheid. En haar coffee-addiction. Daar wordt ze nog scherper van, weet ze zelf. Privé kan ze haar energie kwijt in sporten en bewegen. Lekker buiten wielrennen en wandelen. Of kamperen en nieuwe gebieden ontdekken. In de wintermaanden kan ze haar energie kwijt in fitness en Braziliaanse jiujitsu.
LinkedIn

Diana:
“Chiropractie was voor mij een openbaring. Lang dacht ik dat bepaalde pijnklachten er nou eenmaal bij horen. Nu ben ik weer beweeglijk en pijnvrij. Zelfs na jarenlange chronische pijn. In Utrecht gestart en nu in behandeling in Tiel. Hele prettige praktijk. Het personeel is zeer kundig en bekwaam. Ik ben uitermate tevreden.”

Snel van je pijnklachten af?
Een advies op maat?

Plan direct online een afspraak of bel met de praktijk?