Nek- en rugspecialist Chiropractie Lochem
Rug- en nekspecialist in Tiel

Wil je snel van de pijn in je rug of nek af?

in slechts enkele behandelingen weer pijnvrij

Chiropractie Tiel

Eindelijk weer pijnvrij door het leven

Loop je al een tijd met pijn in je rug of nek? Wil je niet alleen de pijn bestrijden, maar vooral ook de oorzaak van de pijn wegnemen?

Chiropractie Tiel is gericht op het behandelen van klachten die te maken hebben met je wervelkolom, gewrichten, spieren en je zenuwstelsel. Denk aan rug- en nekklachten, stijve spieren en gewrichtspijn in de knieën, enkels, polsen, handen en voeten. Chiropractie Tiel helpt je pijnloos en effectief van je klachten af.

Wil je ook van jouw klachten afkomen en weer pijnvrij bewegen? Maak dan snel een afspraak. Binnen enkekel behandelingen ben je van je klachten af.

Wat is Chiropractie

Je chiropractor in Tiel kijkt verder

Chiropractie Tiel kijkt verder dan je klachten. We behandelen geen symptomen, maar lossen het probleem op. Ofwel, we nemen de oorzaak van de pijn weg. Zodat je nu en in de toekomst zonder pijn weer alles kunt doen wat in jouw leven belangrijk is.

Chiropractie kijkt niet naar de pijn, maar naar de mens

Chiropractie Tiel bekijkt je pijnlijke rug, nek, spieren of gewrichten vanuit een holistisch invalshoek. Dat wil zeggen; we kijken naar ‘de hele mens’. Waarom? Omdat in het lichaam nou eenmaal alles met elkaar samenhangt.

Heb je bijvoorbeeld last van pijn of tintelingen in je benen? Dan hoeft de oorzaak niet in je benen te liggen. De pijn kan ook voortkomen uit je rug. Je chiropractor in Tiel achterhaalt eerst zorgvuldig de oorzaak van je pijn. Vervolgens kiest hij een behandeling op maat.

Werkwijze Chiropractie Tiel

Onze aanpak in 3 stappen

Een behandeling is altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Want alleen met maatwerk, bereik jij het beste resultaat.

Stap 1.
Net als je huisarts of specialist doen we bij Chiropractie Tiel eerst uitgebreid onderzoek. Met als doel het achterhalen van de oorzaak van de pijn. Pas als we die goed in beeld hebben en we hebben een diagnose geformuleerd, kunnen we het probleem – en daarmee de pijnlijke rug of nek – behandelen.

Stap 2.
Is de oorzaak van je klachten helder, dan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Gemiddeld zijn patiënten gebaad bij 5 tot 8 chiropractiebehandelingen. Chiropractie Tiel werkt onder meer met manipulatie-, mobilisatie- en tractietechnieken.

Stap 3.
Ben je pijnvrij, dan wil je dat in de toekomst zo houden. Om je daarbij te helpen, krijg je van ons een persoonlijk advies over bijvoorbeeld een gezonde lichaamshouding, lichaamsbelasting, gezond bewegen en een gezonde leefstijl.
Ook krijg je een aantal oefeningen om je spieren en gewrichten gezond en sterk te houden. Zo blijf je pijnvrij. Nu en in de toekomst!

Wat-is-chiropractie---Chiropractie-Lochem

Welke klachten belemmeren jou?

Veelvoorkomende pijnklachten

Rugpijn en hernia
Ischias en spit
Nekklachten
Migraine en spanningshoofdpijn
Heupklachten en klachten in het been
Whiplashklachten
Sportblessures
Pijnklachten na een ongeval

Heb je andere pijnklachten? Neem gerust contact op

We kijken altijd wat we kunnen doen en geven je persoonlijk advies.

Heb je eerst nog een vraag of wil je even bellen?
Stuur ons gerust een mail op tiel@chiropractietielzutphen.nl of bel ons op 0344 – 613 004. 

Heye Kranen:
“Zeer positief, persoonlijke benadering en oprecht geïnteresseerd. Geen druk voor extra behandeling. Maar belangrijkste is dat de behandeling ook effectief is, zowel ervaring met nek (RSI) klachten alsook lage onderrug door het vele zitten.”

Gratis rugcheck

Bespreek vrijblijvend je rug- of nekklachten met Chiropractie Tiel

Pijn in de rug of nek. Iedereen heeft het wel eens in z’n leven. In de meeste gevallen hoef je niets te doen en gaat de pijn na een tijdje over. Maar blijft jouw pijn terugkomen en zeuren? Ben je dat meer dan zat? Plan dan een gratis rugcheck bij een van onze chiropractoren in Tiel. Dan weet je snel of we je kunnen helpen.

Wat houdt de gratis rugcheck in?
Het duurt ca. 15 minuten
We onderzoeken je rug en doen een aantal bewegings¬testen
We bespreken je klachten en het ontstaan ervan
Je krijgt een eerlijk advies over de mogelijke behandelopties
Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts
Een rugcheck is volledig vrijblijvend
Als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat ook!
Gratis-rugcheck-Chiropractie-Lochem

Vergoeding en tarieven Chiropractie Tiel

In onze chiropractiepraktijk in Tiel behandelen we patiënten uit de hele regio. Je hebt voor een behandeling geen verwijzing nodig van je huisarts. Uiteraard wil je weten wat de kosten van een chiropractiebehandeling zijn. Hieronder vind je de actuele tarieven.

Tarieven Chiropractie Tiel per 01-01-2024:

• Eerste consult nieuwe patient / bestaande patient > 5 jr niet geweest: € 90,-
• Vervolgconsult “uitgebreid” (nieuwe klacht / aanvullende therapie): € 75,-
• Vervolgconsult “regulier”: € 60,-
• Niet nagekomen behandelconsult: € 60,-
• Niet nagekomen eerste consult: € 90,-

Vergoeding chiropractie

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen van Chiropractie Tiel geheel of gedeeltelijk, wanneer je een aanvullende zorgverzekering hebt.
Lees meer.

Rug- of nekklachten?
Blijf er niet mee lopen

Maak direct een afspraak met onze chiropractoren bij Chiropractie Tiel: