Nek- en rugspecialist Chiropractie Lochem
Specialist in rug- en nekklachten

Snel van je pijnklachten af, zonder medicijnen

Chiropractor Hengelo

Specialisten in rugpijn en nekklachten

Heb je pijn in je rug, nek, armen of benen die niet vanzelf overgaat? Zoek je een chiropractor in Hengelo die je helpt om snel weer pijnvrij al je dagelijkse dingen te kunnen doen? Onze chiropractoren onderzoeken zorgvuldig wat de oorzaak is van je pijnklachten. Vervolgens geven ze een gerichte behandeling, die de oorzaak van de pijn wegneemt. Zo zorgen we dat je klachten snel weg zijn én blijven
Lees meer over Chiropractie

Welke klachten behandelt chiropractie Hengelo?

Veelvoorkomende pijnklachten

Chiropractie Hengelo lokaliseert en behandelt klachten die te maken hebben met je wervelkolom, gewrichten, spieren en je zenuwstelsel. Denk aan rug- en nekklachten, stijve spieren en gewrichtspijn in de knieën, enkels, polsen, handen en voeten.

 

Welke klachten belemmeren jou?

Rugpijn en hernia

Ischias en spit

Nekklachten

Migraine en spanningshoofdpijn

Whiplashklachten

Sportblessures

Pijnklachten na een ongeval

Heupklachten en klachten in het been

Wat is chiropractie?

Je chiropractor kijkt naar ‘de mens als geheel’

Bij Chiropractie Hengelo kijken we naar ‘de mens als geheel’. Heb je rug- of nekklachten? Dan onderzoeken we in het eerste consult je hele lichaam. De oorzaak van pijn in je nek, kan namelijk ook in je schouders, rug of slecht bewegende heupen liggen!

Pijnvrij zijn én blijven
Zodra we weten wat de oorzaak is van je klachten, kunnen we die gericht behandelen. Chiropractie richt zich dus niet op het behandelen van symptomen, maar op het wegnemen van het probleem. Zodat je weer pijnvrij bent én blijft in de toekomst.

Voordelen Chiropractie Hengelo

Geen verwijzing nodig van je huisarts

Vergoed vanuit de aanvullende verzekering

Snel een afspraak voor een eerste behandeling

Pijnvrij, zonder medicijnen

Wat-is-chiropractie---Chiropractie-Geldermalsen

Heye Kranen:
“Zeer positief, persoonlijke benadering en oprecht geïnteresseerd. Geen druk voor extra behandeling. Maar belangrijkste is dat de behandeling ook effectief is, zowel ervaring met nek (RSI) klachten alsook lage onderrug door het vele zitten.”

Behandeltechnieken

Verschillende chiropractiebehandelingen

Onze chiropractoren in Hengelo passen verschillende behandelmethoden toe. Denk aan mobilisaties, manipulaties en tractietechnieken. Eventueel aangevuld met triggerpointtherapie, dry-needling en oefeningen om je spieren en gewrichten sterk en soepel te houden. De behandelingen zijn gericht op het wegnemen van blokkades. Ze zijn volledig natuurlijk, zonder gebruik van medicatie of operaties. Chiropractie is daarmee aanvullend aan de reguliere gezondheidszorg. Lees meer over behandelmethoden.

Werkwijze chiropractie Hengelo

Pijnvrij in 3 stappen

Iedere mens en ieder lichaam is anders. Daarom is iedere behandeling maatwerk, gericht op het beste resultaat voor jou. We kiezen een behandeling die past bij jouw lichaamsbouw en ‘way of life’ .

Stap 1
Zorgvuldig onderzoek maakt duidelijk wat de oorzaak is van klachten en hoe jouw lichamelijke gesteldheid is. Op basis daarvan stellen we een diagnose.

Stap 2
Ons plan van aanpak is altijd een persoonlijk behandelplan, afgestemd op jouw lichaam en lichaamsbelasting. Gemiddeld zijn er 5-8 behandelingen nodig om jou het beste resultaat te geven.

Stap 3
Persoonlijk advies en oefeningen om je spieren en gewrichten soepel en sterk te houden. Zodat je klachten voor eens en altijd wegblijven.

Gratis rugcheck

Kan chiropractie mij van mijn rugpijn afhelpen?

Pijn in de rug hebben we allemaal wel eens. Maar wat doe je als het telkens terugkomt? Of steeds erger wordt? Maak dan een afspraak voor een gratis rugcheck bij een van onze chiropractoren in Hengelo.

Wat houdt een gratis rugcheck in?
Het duurt ca. 15 minuten
We onderzoeken je rug en doen een aantal bewegings¬testen
We bespreken je klachten en het ontstaan ervan
Je krijgt een eerlijk advies over de mogelijke behandelopties
Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts
Een rugcheck is volledig vrijblijvend
Als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat ook!
Gratis-rugcheck-Chiropractie-Geldermalsen

Vergoeding Chiropractor Hengelo

Tarieven Chiropractor Hengelo per 01-01-2022

• Intake en eerste consult: € 80,-
• Vervolgbehandelingen: € 57,-

Wordt chiropractie vergoed?

De behandelingen van je chiropractor in Hengelo worden door de meeste zorgverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed, wanneer je een aanvullende verzekering hebt. Lees meer.

Wil je weer pijnvrij door het leven?