Nek- en rugspecialist Chiropractie Culemborg
Rug- en nekspecialist

Snel van pijnklachten af, zonder medicijnen

Chiropractie Elst

Specialisten in rugpijn en nekklachten

LHeb je pijn in je rug, nek, armen of benen die niet vanzelf overgaat? Zoek je een chiropractor in Elst die je helpt om snel weer pijnvrij al je dagelijkse dingen te doen? Onze chiropractoren onderzoeken zorgvuldig hoe en waar je rug-, nek- of overige pijnklachten zijn ontstaan. Om ze vervolgens gericht te behandelen. Door de oorzaak van de pijn weg te nemen, ben je snel van je klachten af. Op de korte én lange termijn. Lees meer over Chiropractie

Met welke klachten ga je naar de chiropractor?

Veelvoorkomende rug- en nekklachten

Chiropractie Elst behandelt klachten die te maken hebben met je wervelkolom, gewrichten, spieren en je zenuwstelsel. Denk aan rug- en nekklachten, stijve spieren en gewrichtspijn in de knieën, enkels, polsen, handen en voeten.

Het wegnemen van blokkades

Onze chiropractoren in Elst passen verschillende behandelmethoden, gericht op het wegnemen van blokkades. Dat gebeurt door met de hand een snelle, gedoseerde drukimpuls te geven. De behandelingen zijn volledig natuurlijk, zonder gebruik van medicatie of operaties. Chiropractie is aanvullend aan de reguliere gezondheidszorg.

 

Chiropractie Elst behandelt

Rugpijn en hernia

Ischias en spit

Nekklachten

Migraine en spanningshoofdpijn

Whiplashklachten

Heupklachten en klachten in het been

Sportblessures

Pijnklachten na een ongeval

Hoe werkt chiropractie Elst

Altijd een persoonlijk behandelplan

Iedere behandeling is maatwerk en wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Onze aanpak om een behandeling te kiezen die voor jou het beste resultaat geeft, bestaat uit 3 stappen.

Stap 1
Zorgvuldig onderzoek geeft inzicht in je lichamelijke gesteldheid en het ontstaan van de klachten. Op basis daarvan stellen we een diagnose.

Stap 2
Een persoonlijk behandelplan (gemiddeld 5-8 behandelingen) die jou het beste resultaat geeft. Volledig afgestemd op jouw lichaam en lichaamsbelasting.

Stap 3
Persoonlijk advies en oefeningen om je spieren en gewrichten soepel en sterk te houden. Zodat je klachten voor eens en altijd wegblijven! Lees meer over onze werkwijze.

Voordelen chiropractie Elst


Geen verwijzing nodig van je huisarts

Vergoed vanuit de aanvullende verzekering

Snel een afspraak voor een eerste behandeling

Pijnvrij, zonder medicijnen

Wat-is-chiropractie---Chiropractie-Culemborg

Heye Kranen:
“Zeer positief, persoonlijke benadering en oprecht geïnteresseerd. Geen druk voor extra behandeling. Maar belangrijkste is dat de behandeling ook effectief is, zowel ervaring met nek (RSI) klachten alsook lage onderrug door het vele zitten.”

Behandeltechnieken

Verschillende chiropractiebehandelingen

Je chiropractor in Elst is universitair opgeleid. In de behandeling maakt hij gebruik van onder meer mobilisaties, manipulaties en tractietechnieken. Eventueel aangevuld met triggerpointtherapie, dry-needling en oefeningen om je spieren en gewrichten sterk en soepel te houden. Lees meer over behandelmethoden.

Je chiropractor kijkt verder

Kijk naar ‘de mens als geheel’

Bij Chiropractie Elst kijken we naar ‘de mens als geheel’. Heb je rug- of nekklachten? Dan onderzoeken we in het eerste consult je hele lichaam. De oorzaak van pijn in je nek, kan namelijk ook in je schouders, rug of slecht bewegende heupen liggen! Heb je last van je arm? Dan kan de oorzaak in je arm liggen, maar ook in je rug! Je chiropractor in Elst stelt dus eerst zorgvuldig een diagnose en maakt dan een persoonlijk behandelplan.

Gratis-rugcheck-Chiropractie-Culemborg

Gratis rugcheck

Rug- of nekklachten? Blijf er niet mee lopen

Een pijnlijke of stijve rug of nek gaat vaak vanzelf over. Maar worden jouw klachten steeds erger? Komen ze telkens terug of heb je steeds meer last van die zeurende pijn in je rug? Maak dan een afspraak voor een gratis rugcheck bij een van onze chiropractoren in Elst.
Plan een gratis rugcheck bij een van de chiropractoren in Beneden Leeuwen

Wat houdt een gratis rugcheck in?

Het duurt ca. 15 minuten
We onderzoeken je rug en doen een aantal bewegings¬testen
We bespreken je klachten en het ontstaan ervan
Je krijgt een eerlijk advies over de mogelijke behandelopties
Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts
Een rugcheck is volledig vrijblijvend
Als we je niet kunnen helpen, zeggen we dat ook!

Vergoeding en tarieven Chiropractor Elst

 

Tarieven Chiropractie Elst per 01-01-2024

Eerste consult nieuwe patient / bestaande patient > 5 jr niet geweest: € 90,-
Vervolgconsult “uitgebreid” (nieuwe klacht / aanvullende therapie): € 75,-
Vervolgconsult “regulier”: € 60,-
Niet nagekomen behandelconsult: € 60,-
Niet nagekomen eerste consult: € 90,-

Worden behandelingen vergoed door je zorgverzekeraar?

De behandelingen van je chiropractor in Elst worden door de meeste zorgverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed, wanneer je een aanvullende verzekering hebt. Lees meer.

Wil je weer pijnvrij door het leven?
Zoek je een chiropractor die je snel van je rug- of nekklachten afhelpt?