Nek- en rugspecialist Chiropractie Tiel Zutphen

Afspraak maken

Bestaande patiënten
Heb je al eerder een behandeling in onze praktijk gehad, dan kun je met je inloggegevens direct een nieuwe afspraak inplannen bij je chiropractor.

Nieuwe patiënten
Maak je voor het eerst een afspraak bij onze praktijk? Plan dan hieronder een eerste afspraak in onze agenda.

LET OP! Wil je binnen 24 uur een afspraak inplannen, dan vragen we je om telefonisch een afspraak te maken. Ook een gratis rugcheck kun je uitsluitend telefonisch inplannen.

Meriam:
“Met veel geduld wordt er naar een juiste oplossing gezocht en krijg je praktische info en goede oefeningen gericht op herstel. “

Tarieven chiropractiebehandelingen per 01-01-2023

  • Eerste consult nieuwe patient / bestaande patient > 5 jr niet geweest: € 90,-
  • Vervolgconsult “uitgebreid” (nieuwe klacht / aanvullende therapie): € 75,-
  • Vervolgconsult “regulier”: € 60,-
  • Niet nagekomen consult: € 35,-

Een behandeltraject bestaat uit gemiddeld 5 tot 8 behandelingen. Vaak word je tijdens het intakegesprek direct voor de eerste keer behandeld, om zo snel mogelijk de pijn te verlichten.
Wil je meer weten over onze werkwijze? Klik hier.

Betaling en factuur

In onze vestiging in Tiel kun je het consult direct na de behandeling per PIN betalen. Na betaling ontvang je de factuur in de e-mail. Deze factuur kan je vervolgens zelf indienen bij je zorgverzekeraar voor eventuele vergoeding.

In Zutphen ontvang je na het consult per e-mail de factuur van je behandeling met een online betaalverzoek. Je kan je consult vervolgens via iDEAL of eventueel via een bankoverschrijving betalen. Wij hanteren een betaaltermijn van 5 werkdagen.

Let op:
Verschijn je zonder tijdig bericht (24 uur van tevoren) niet op een afspraak, dan zijn wij genoodzaakt €25,- in rekening te brengen.

Vergoeding chiropractie

Chiropractie wordt door veel zorgverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed wanneer je een aanvullende verzekering hebt afgesloten.

Wil je nagaan of jouw zorgverzekeraar chiropractie vergoedt?
Bekijk dit document
bron: chiropractievergoeding.nl

Vergoedingen voor Chiropractische zorg gaan niet ten koste van je wettelijk verplichte eigen risico.

Everdien:
“Klachtenvrij na enkele behandelingen.”